Mediafin - Tour & Taxis

Havenlaan 86c b309 Av. du Port

Brussel 1000 Bruxelles

Making sense of finance

Als full-service agency voor zakelijke & financiële communicatie creëert Comfidens maximale waarde voor zijn klanten en versterkt hun reputatie met advies & creatie, content development, marketingcommunicatie, inspirerende storytelling & jaarverslagen.

Onze waarden

corporate financial communications

Making sense of finance

Onze inspirerende content lovers en creatieve geesten kijken verder dan de cijfers. Door uw bedrijfsverhaal krachtig naar buiten te brengen aan de hand van effectieve communicatie, activeren we investeerders, stakeholders en werknemers en benadrukken zo het volle potentieel van uw bedrijf.

proximity comfidens

Dichtbij

We zijn een onafhankelijk agency in Brussel met een pragmatisch en resultaatgericht team. Face-to-face meetings, vaste evaluatiemomenten en regelmatig contact met uw persoonlijke projectmanager en toegewijde accountmanager zijn deel van onze transparante en effectieve aanpak.

customer centric comfidens

Klantgericht

Onze persoonlijke aanpak wordt weerspiegeld in de hechte langetermijnrelaties met onze klanten, en in de service level overeenkomst die we opmaken om de deadlines van uw project te behalen.

Volledige in-house communicatieservice

Newsbrand-DNA

Als onafhankelijke afdeling van Trustmedia, de communicatieafdeling van nieuwsbedrijf Mediafin, wordt Comfidens ondersteund door het DNA en de expertise van Mediafin, de uitgever van zakenkranten De Tijd | L’Echo, fondsenmagazine Fonds, personal finance magazines Netto | Mon Argent en Wealth, luxemagazine Sabato, en de beursbladen De Belegger | L’Investisseur.

Trustmedia is dé multidisciplinaire marketingpartner die bedrijven en organisaties helpt hun B2C- en B2B-doelgroepen impactvol te bereiken. Trustmedia reikt zowel advertising als state of the art marketing expertise aan.

Trustmedia
Bereik het invloedrijkste en koopkrachtigste lezerspubliek van België via crossmediale brandingcampagnes in de titels van Mediafin, via alle platformen.
Ontdek

Content Republic
Branded content en creative storytelling op maat: van strategie tot concept, creatie en publicatie binnen het Mediafin-ecosysteem.

News Services
De redactionele content van De Tijd| L’Echo aangeboden in een digitale vorm op maat van uw organisatie.

comfidens logo

Comfidens
Agency voor zakelijke & financiële communicatie.
Ontdek